Reserveren

Ons restaurant is van dinsdag tot en met zondag geopend. Met dit online reserveringsformulier kunt u tot1 uur van te voren uw reservering doorgeven. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw reservering. Door de beperkende maatregelen i.v.m. het covid-19 virus werken wij totdat deze beperkingen worden opgeheven op vrijdag, zaterdag en zondag met een aantal tafels in 2 zittingen. Indien u een reservering maakt voor de 1ste zitting dient u er rekening mee te houden dat wij de tafel na 2 uur en 30 minuten weer nodig hebben voor de volgende zitting. De eerste zitting start tussen 16.30u. en 17.00u. De 2de zitting start vanaf 19.15u.

Indien u voor de dinsdag, woensdag of de donderdag reserveert geldt deze regeling niet en kunt u reserveren voor een tijdstip die u wenst, tot sluitingstijd. Zondag en van dinsdag tot en met donderdag sluit onze keuken om 21.30 uur. Vrijdag en zaterdag om 22.00 uur

Wanneer, bijvoorbeeld wegens drukte, uw reservering niet kan worden geaccepteerd, ontvangt u tevens per e-mail bericht. Wij verzoeken u dan vriendelijk om een andere datum te selecteren. Uiteraard staan wij u in dit geval ook graag telefonisch te woord.

U kunt online reserveren voor gezelschappen tot 4 personen. Bij een groter aantal personen verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0318 – 22 36 49.