Reserveren

Ons restaurant is van dinsdag tot en met zondag geopend. U kunt online een reservering plaatsen. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw reservering. Door de beperkende maatregelen i.v.m. het covid-19 virus werken wij totdat deze beperkingen worden opgeheven op vrijdag, zaterdag en zondag met een aantal tafels in 2 zittingen. Indien u een reservering maakt voor de 1ste zitting dient u er rekening mee te houden dat wij de tafel na 2 uur en 30 minuten weer nodig hebben voor de volgende zitting. De eerste zitting start tussen 16.30u. en 17.00u. De 2de zitting start vanaf 19.15u.

Indien u voor de dinsdag, woensdag of de donderdag reserveert geldt deze regeling niet en kunt u reserveren voor een tijdstip die u wenst, tot sluitingstijd. Zondag en van dinsdag tot en met donderdag sluit onze keuken om 21.30 uur. Vrijdag en zaterdag om 22.00 uur

Indien u of 1 van uw gezelschap een allergie heeft verzoeken wij u dat te vermelden in het veld ‘specifieke wensen’ bij uw reservering.

U kunt online reserveren voor gezelschappen tot 4 personen. Bij een groter aantal personen verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0318 – 22 36 49.